Neden Dünyanın En Eski, En Deneyimli ve En Güzel
Mutfağı?
Neden Dünyanın En Eski, En Deneyimli ve En Güzel Mutfağı?
Antakya Mutfağı Nasıl Tanınmaya Başladı?
“
Yemek kültürü medeniyetle başlar, medeniyetin beşiğinde binlerce
yıldır birbirinden farklı yüzlerce kültürle harmanlanan Antakya,
zengin lezzetleri ve doğal çeşitliliği ile diğer mutfaklardan
belirgin şekilde ayrılır. Size sunduğumuz yemeklerle tarihte bir
yolculuk yaparken, Antakya mutfağının geleneksel tadı, özgün
kokusu ve taze dokusu ile karşılaşacaksınız. Afiyetler
dileriz.
”
Bizim Mutfağımızda Neler Mi Var? Özellikleri Mi Neler? Anlatayım;
Haydi Antakya, Anadolu, İstanbul ve tüm Türkiye; gelin mutfağımıza ve mutfaklarımıza sahip çıkalım !
Yoksa her şeyde olduğu gibi karnınızı doyurmak için dışarıya bağımlı kalacağız. Doğal ürünlerle, doğal deneyimlerle çok uzun zamanlarda oluşturulmuş bu emekleri hemen tüketip çöpe atmayalım. Unutmayın ki doğallığı ve özünü koruyan toplumlar her zaman güçlü kalır. Gelin hep birlikte bilinçli tüketici ve üretici olup değerlerimize sahip çıkalım.